Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι εκδρομές του σχολείου μας...

Είμαστε πανέτοιμοι και φέτος για τις συναρπαστικές μας αποδράσεις! 
Η Γ' τάξη, όπως το ανακοινώσαμε ήδη, θα ταξιδέψει στις 24 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη για 6 ολόκληρες ημέρες με διώροφο λεωφορείο του πρακτορείου Perperidis Travel. Αρχηγός της εκδρομής θα είναι ο υποδιευθυντής του σχολείου Δημήτρης Νιτσιόπουλος.
Στις 20 Δεκεμβρίου η Β' τάξη θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στα Γρεβενά, για να επισκεφθεί τους τρόφιμους των τοπικών φυλακών ενόψει των Χριστουγέννων. Επικεφαλής της εκδρομής θα είναι η Σοφία Γαλανού. Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κυρία Ιωάννα (Τζοέν) Αλβανού για την οικονομική κάλυψη αυτής της εκδρομής.
Στις 24 Ιανουαρίου μαθητές της Α' και Β' τάξης θα πραγματοποιήσουν ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Το κύμα" από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μπορεί να έχουμε μαζί μας και παιδιά του 1ου Λυκείου!
Αργότερα, την άνοιξη, την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη, λίγο πριν από τις διακοπές του Πάσχα θα γίνουν και οι μεγάλες εκδρομές της Α' και Β' τάξης. Η Α' τάξη θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για 3 ημέρες και η Β' τάξη στο Βόλο για 4 ημέρες. Λεπτομέρειες γι' αυτές τις εκδρομές θα ανακοινώσουμε αργότερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου