Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω! Η επίσημη πρεμιέρα...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες το βράδυ, Σάββατο 3 Μαΐου, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΗΚΑ η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής μας παράστασης "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" του νομπελίστα Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο
Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη και το χειροκρότημα που επιβράβευσε τις προσπάθειες των παιδιών της θεατρικής μας ομάδας θερμό και ενθουσιώδες, τόσο που συχνά διέκοπτε τη ροή του έργου! 
Η απόδοση των ερασιτεχνών ηθοποιών ήταν εξαιρετική και παρά την 3ωρη διάρκεια της παράστασης κανείς δεν δυσανασχέτησε, αλλά αντίθετα όλος ο κόσμος εκδήλωνε ασταμάτητα τον ενθουσιασμό του κι έσπευσε μετά το φινάλε να συγχαρεί τους μικρούς ήρωες της σκηνής και τις καθηγήτριες που είχαν την ευθύνη όλης της προετοιμασίας και διοργάνωσης αυτής της λαμπερής βραδιάς.
Σημειώνουμε επίσης ότι το βράδυ της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η δεύτερη επίσημη παράσταση για το κοινό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν άλλες τρεις πρωινές παραστάσεις, τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά κοντά στους 1000 μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας!




1 σχόλιο:

  1. Όσα μπράβο και να πω στα παιδιά της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας είναι λίγα μπροστά στο εκπληκτικό αποτέλεσμα που κατάφεραν. Και οι δεκαεπτά μαθητές -είτε έδρασαν επί σκηνής είτε πίσω από αυτή- ξεπέρασαν τον εαυτό τους αλλά και τις δικές μας προσδοκίες.Η σκληρή δουλειά όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η επιμονή τους , η δυνατή θέλησή τους ήταν τα στοιχεία εκείνα που τα βοήθησαν να γίνουν μια πραγματική "ομάδα" και να κερδίσουν το δυνατό και ειλικρινές χειροκρότημα του κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα της Ε.ΔΗ.ΚΑ. Να είναι πάντα καλά , πάντα να γελούν και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Εγώ είμαι πραγματικά χαρούμενη γιατί ξέρω ότι αυτό το "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" δε θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή