Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η "Ομόνοια" βραβεύει τους αριστούχους

Σε μια όμορφη και συγκινητική τελετή σήμερα το μεσημέρι ο ομογενειακός σύλλογος "Ομόνοια" των Καστοριανών της Νέας Υόρκης, συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του, βράβευσε τους αποφοίτους όλων των λυκείων του νομού μας που πρώτευσαν στο βαθμό του απολυτηρίου τους και ήδη είναι φοιτητές για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Την εκδήλωση οργάνωσε, συντόνισε και παρουσίασε η Διευθύντρια ΔΔΕ Καστοριάς, κ. Στέλλα Τέγου, η οποία τόνισε την αξία της μεγάλης προσπάθειας όλων των παιδιών, των οικογενειών τους, αλλά και των δασκάλων τους.
Παρών επίσης ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμόπουλος που πρόσφερε από ένα μικρό αναμνηστικό δώρο στα παιδιά.
Και φυσικά παρόντες ήταν οι γονείς και φίλοι των άξιων αυτών παιδιών, όπως και οι διευθυντές των σχολείων τους και αρκετοί εκπαιδευτικοί.
Ο δικός μας πρώτος των πρώτων, ο Ανδρέας Νταούτης, ήταν εκεί και παρέλαβε περιχαρής το βραβείο του σκορπίζοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και σε μας που εκπροσωπούσαμε το σχολείο.
Ευχόμαστε κάθε πρόοδο στον Ανδρέα, αλλά και σε όλα αυτά τα άξια παιδιά, γιατί το αληθινό αριστείο τους είναι το αριστείο του ήθους που τα διακρίνει. Ελπίζουμε οι συνεχιστές τους στο σχολείο μας να σταθούν αντάξιοί τους, για να μπορούμε να βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον της εκπαίδευσης, αλλά και του τόπου μας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου